سفارش تبلیغ
صبا ویژن
وبلاگ امام زمان (عج)
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  محمد حسین[121]
 

مهدی جان ، دردم از این نیست که نمی بینمت دردم از این است که شاید ببینمت ولی نشناسمت

  پیوند دوستان
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 37
کل بازدید : 248976
کل یادداشتها ها : 166

نوشته شده در تاریخ 93/1/25 ساعت 3:29 ع توسط محمد حسین


خبرگزاری فارس: برای دیوانه نشدن فراموش کنید+تصاویردانشمندان یک مکانیزم مُلکولی برای کنترل روند فراموشی کشف کرده‌اند.

 

 

 

به ادامه مطلب بروید ...

 

 

برای عملکرد درست مغز انسان نیاز به ذخیره اطلاعات و فراموش کردن برخی از آنها است؛ اطلاعات غیر ضروری باید حذف شده چون سیستم عصبی ضبط می‌کند؛ یک اختلال در این روند می‌تواند به اختلالات روانی جدی منجر شود.

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد که مغز ما به طور فعال کار می‌کند و باید جزئیات بی ربط را فراموش کنیم در غیر اینصورت دیوانه می‌شویم؛ مردم به این کار می‌گویند حافظه عکاسی یا حافظه هویدا که وانمود به یک زندگی جهنمی می‌کند.

«جیل پرایس» در این باره گفت: بیشتر مردم این خاطرات را یک هدیه می‌دانند اما من آن را عاملی برای دیوانه شدن می‌دانم، اما حافظه هویدا در انسان نادر است و فقط تعداد کمی از موارد شناسایی شده است؛ بنا به دلایل سازگاری و روان‌شناختی ما فقط قادر به ذخیره و به یادآوردن اطلاعات مهم و ضروری هستیم.

مغز انسان به طوری ساخته شده است که فقط اطلاعات مهم به طور دائم ذخیره شود و باقی در همان زمان فراموش شود؛ با این حال تا به حال روشن و واضح نیست که این فرآیند فعال یا غیر فعال بوده است.

محققان دانشگاه «بال» مولکولی پیدا کرده‌اند که به طور فعال در خصوص فراموش کردن و پاک شدن اطلاعات مضر از حافظه تنظیم می‌کند؛ پروتئینی به نام موساشی مسئول ساختار و عملکرد اتصالات سیناپسی در مغز است که در آن مکان یا اطلاعات از یک سلول عصبی به دیگری منتقل می‌شود؛ این آزمایشات نشان داد که کرم‌ها دارای پروتئین موساشی هستند و قابلیت یادگیری دارند.

با طولانی شدن این آزمایش دانشمندان کشف کردند که کرم‌هایی که ژنتیکی پروتئین موساشی ندارند احتمال کمتری برای فراموش کردن دارند.

آزمایش دیگر نشان داد که پروتئین، سنتز مولکول‌های مسئول برای تثبیت اتصالات سیناپسی را مهار می‌کند و این ثبات به نظر می‌رسد در فرآیند یادگیری و فراموش کردن نقش مهمی دارد.

محققان دو مکانیزم موازی را شناسایی کردند که در مرحله اول پروتئین باعث رشد سیناپس می‌شود به همین دلیل کمک به حفظ حافظه می‌شود و در مرحله بعد پروتئین موساشی به طور فعال تثبیت این سیناپس‌ها را مهار کرده و در نتیجه موجب تسهیل در از دست دادن حافظه می‌شود.

فراموشی یک فرآیند فعال غیر فعال نیست با این حال اختلال در این روند می‌تواند به اختلالات روانی جدی منجر شود.

پروتئین موساشی همچنین دارای پیامدهای جالب برای توسعه داروهایی است که برای جلوگیری از دست دادن حافظه به طور غیر طبیعی رخ می‌دهند مانند آلزایمر مفید است.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930106000165#sthash.1v6wgJPc.dpuf








طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ